top of page
WhatsApp Image 2023-11-08 at 10.24.31 (1).jpeg

QUI SOM?

L'Associació Formació i Desenvolupament (AFID) és una entitat del tercer sector social ubicada al barri de Sant Antoni de Barcelona, a tocar del Raval i del Poble Sec, immersa en un context de gran diversitat cultural.

Treballa des de l’any 2012 millorant la qualitat de vida d’infants i joves, fent possible el seu desenvolupament personal amb garanties de futur.

 

El marc d'actuació parteix de l’anàlisi de les necessitats actuals dels infants i joves en situació de vulnerabilitat emocional i/o social en l'àmbit de la salut mental i del desenvolupament educatiu.

Missió

La nostra missió és l'atenció i acompanyament a infants i joves en situació de vulnerabilitat emocional i social, desenvolupant projectes d'atenció psicològica i de reforç educatiu.

Valors

Desenvolupem la nostra activitat seguint els nostres valors:

  • Compromís

  • Responsabilitat social

  • Proximitat 

  • Innovació.

2021_11_01_16_25_05_Missió_Presentación.jpg

Visió

La nostra visió és contribuir al creixement harmònic dels infants i joves.

Missió

Visió

Valors

Equip

noun_Successful Team_1713768_edited.png

Fi de la pobresa:  AFID fomenta la resiliència als infants i joves que viuen en situació de pobresa per a que tinguin més oportunitats de futur.

El nostre equip humà està format per professionals de la psicologia, psicopedagogia, logopèdia, magisteri i educació social amb llarga trajectòria en el treball i intervenció amb infants, joves i famílies. Som especialistes en els àmbits de la psicologia clínica, l'educació, els trastorns d'aprenentatge i del llenguatge.

IMG_20210905_171340.jpg

Junta de socis

Defineix la Missió, Visió i Valors de l’entitat i interpreta les necessitats dels grups d'interès. 

La junta està formada per:

  • Marta Galligó Mingo (Presidenta)

  • Clara Alfós Galligó (Secretària)

  • Abigail Garrido Armengol (Tresorera)

Ancla ODS

AFID es compromet amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a motor de canvi social.

ODS 1.png

Fi de la pobresa

AFID fomenta la resiliència als infants i joves que viuen en situació de pobresa per a que tinguin més oportunitats de futur.

Salut i benestar

AFID desenvolupa projectes de prevenció i intervenció del benestar emocional dels infants i joves per a que esdevingin adults saludables.

Reducció de les desigualtats

AFID defensa la igualtat d'oportunitats socials i educatives pels infants i joves per promoure'n la seva inclusió, independentment del seu sexe, origen, raça, ètnia, religió, discapacitat i/o situació econòmica.

bottom of page