top of page
IMG 007461 - 098.jpg

QUE FEM?

Des d’AFID volem oferir recursos i alternatives als infants i joves que tenen més dificultats, per a que es puguin projectar cap a un futur amb més possibilitats.

Oferim també un espai de consultoria per a professionals i organitzacions no lucratives del tercer sector que necessiten desenvolupar les diferents àrees de la responsabilitat social, així com fomentem la relació de les empreses amb el tercer sector.

 

Els nostres projectes es desenvolupen en dues àrees:

  • Àrea d’infància i família

  • Àrea de consultoria

ÀREA D'INFÀNCIA I FAMÍLIA​

  • Acollim, acompanyem, donem suport i recolzament als infants i adolescents perquè més enllà de la seva situació social, econòmica o familiar, tinguin un espai per treballar les seves dificultats personals i d’aprenentatge.
     

  • Informem i orientem a les famílies cap a una criança positiva amb pautes diferents de relació i recursos per resoldre les diverses situacions amb què es puguin trobar amb els seus fills i filles.

ÀREA DE CONSULTORIA

  • Posem els nostres coneixements i experiència al servei d’organitzacions no lucratives i empreses 

  • Oferim serveis de consultoria per acompanyar a les organitzacions i a les empreses a construir la seva estratègia des de la Responsabilitat Social, desenvolupant el Balanç Social com eina de rendició de comptes i mesura de l’impacte social, mediambiental i de bon govern.

Servei intervenció i suport familiar

noun_read_1884989_edited_edited.png

Servei suport educatiu

Servei consultoria

bottom of page